ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ

Λέγομαι Στέλλα Κάσδαγλη και χαίρομαι που βλέπεις το όνομά μου γραμμένο, γιατί διαφορετικά θα με ρώταγες «πώωως;» και θα έπρεπε να σου το πω συλλαβιστά, πράγμα που, όπως και να το κάνεις, χαλάει κάπως τη ροή της κουβέντας.

Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω ψαράς ή ζωγράφος –και σίγουρα όχι δημοσιογράφος, ή τουλάχιστον έτσι έλεγα στον μπαμπά μου. Τελικά έγινα δημοσιογράφος (φυσικά) αλλά και μεταφράστρια και συγγραφέας και μερικά άλλα πράγματα, που απλώς επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι θέλω να δοκιμάζω λίγο απ’ όλα, συνεχώς.

Σπούδασα Γαλλική φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας στο Λονδίνο και όλα αυτά τα πέρα δώθε με βοήθησαν να καταλάβω ότι προτιμώ το βρετανικό σινεμά και τα γαλλικά ποτάμια. Τα πρωινά δουλεύω ως διευθύντρια σύνταξης στο περιοδικό Cosmopolitan, το απόγευμα κουβεντιάζω για ένα σωρό μαγικά πράγματα με την κόρη μου, τη Στεφανία, και το βράδυ γράφω πράγματα που θα ήθελα να διαβάσω και, όποτε βρίσκω ευκαιρία, κάνω διαδρομές, τρέχοντας, κολυμπώντας ή ταξιδεύοντας.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s